HEMSTÄDNING

Prenumerera på ekologisk veckostädning


Vill du ha en enklare vardag? Nu kan du få din hemstädning på abonnemang, medregelbunden städhjälp av våra duktiga Eco Clean:are.

Vi gör en första städning som inte är bindande, vill du sedan fortsätta kan du välja att abonnera på vår service. Abonnemangspriset fastställs efter första städtillfället då vi vet förutsättningarna för din bostad. Abonnemanget gäller sex månader och därefter är det löpande med en månads ömsesidig uppsägningstid.


Med hemstädning på abonnemang blir kostnaden lägre. Bra va!?


Snabbstäd eller storstäd?


En storstädning då och då är bra både för bostaden och för de som bor och vistas i den. Även om den regelbundna vardagsstädningen är nödvändig finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet.


Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på bostadens storlek och vilka önskemål du har som kund. Vi hjälper dig gärna med storstädningen oavsett om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller skaffa ett abonnemang hos oss.


Vi erbjuder städservice med kvalitet och arbetar med omtanke om våra kunder, varandra och miljön.

Vi kan hemstäd


Vi tar hand om städningen för hela lägenheten eller villan.
Allt från flyttstäd, visningsstäd, storstädning eller om dina fönster behöver tvättas och putsas.


Tveka inte att kontaka oss!

Flytta? Vi hjälper till!


Att flytta är... energikrävande. Vi hjälper dig gärna med flyttstädningen så att du kan koncentrera dig på flyttens andra delar. Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad!


Vi har många års erfarenhet av flyttstädning och för våra kunders trygghet använder vi oss av ett standardavtal med skriftlig garanti.

Avtalet utgår från vår erfarenhet av fastighetsägares krav och genomförda städbesiktningar.


Kontakta oss för en snabb offert!

Sälja? Vi gör lägenheten snygg inför visningen!


Vi vet hur viktigt det är att visa den bästa sidan av hemmet när det ska fotograferas och visas inför en försäljning. 


Eco Clean hjälper till med visningsstädning i din bostad så att du kan presentera den på ett inbjudande sätt för potentiella köpare. Vi har även möjlighet att hjälpa till med lättare styling av din bostad.