OM OSS

Effektiv & ekologisk städning


Vi är ett glatt gäng som brinner för klimatsmart städning och gärna lägger ett extra öga på detaljer. Vi hjälper dig oavsett om du är ett stort företag, eller bara har svårt att få diskberget och livspusslet att gå ihop.


Vi är stolta över vad vi gör och anpassar oss efter dina behov. Och du, vi kan även ta hand om inköp, växter eller tvätt av textilier.
Bra va? Hör av dig!


"Jag vill att min verksamhet har ett tydligt klimatfokus"


Mitt namn är Maryam Rashidi, och jag startade Eco Clean Sverige efter att själv ha arbetat över 20 år inom branschen. Jag upplevde att städbranschen saknade företag som tänkte både detaljfokuserat och miljömedvetet. 

 

Eco Clean är ett företag som ska erbjuda effektiv städning på hög nivå, och utmärka sig genom att lägga extra hänsyn till detaljer. Jag är noga med att min verksamhet har ett tydligt klimatfokus, och därför använder vi produkter som inte bara är effektiva utan även miljövänliga och certifierade.

 

Just nu växer Eco Clean, vilket är otroligt roligt! Vi vill nå ut till så många som möjligt i Storstockholm. Jag och mitt team erbjuder gärna våra tjänster!

 

Er bästa,

Maryam Rashidi

VD Eco Clean Sverige AB


Kontaka oss